nyttårsforsettene mine

Nå tenkte jeg å skrive litt om mine nyttårsforsetter! I kveld skal jeg spise middag, og kose meg hjemme sammen med familien - før jeg skal være litt sammen med noen av mine herlige venner. Blir en bra kveld ♥ here you go!

♥ Være mer sammen med familien. - ofte er det lett for at det blir litt mye venner, og litt lite familie. Jeg har verdens beste familie, så jeg har tenkt til å endre litt på akkurat det. Være med sammen med de, og vise at jeg glad i dem. Være mer hjemme i helgene, og slappe av. Har en tendens til å sove borte, og være med venner hver eneste helg. Selv blir jeg også utrolig sliten av det.

♥ Være flinkere med hunden min. - det var faktisk trossalt jeg som ville ha hund, og sa en gang at jeg skulle ofre alt for ham. Slik har det vel kanskje ikke blitt. Så klart går jeg trurer og koser med han, men det hadde ikke gjort noe om det ble enda litt mer, og enda litt bedre. 

♥ Bruke mindre penger. - jeg er veldig flink til å bruke penger. Hehe. Regner ikke med jeg er den eneste? Ofte går det med penger til mat, ting jeg egentlig ikke trenger, og til slutt blir det bare masse surr. 

♥ Ta bedre vare på ting. - mobiltelfonen, dataen, kameraet mitt, og ting generelt. Heheee.. er blant annet verdensmester i å rote bort husnøkkelen min.

♥ Spise sunnere og trene mer. - har inngått en avtale med meg selv om å ikke spise godteri eller drikke brus i uka, kun i helgene. I håndballen så trener vi allerede tre ganger i uka, to timer hver gang,(+ kamper) så jeg trenger kanskje ikke å trene mer, men heller gi alt når jeg først trener! 

♥ Bruke mindre tid på data. - facebook kan virke som livet mitt noen ganger. Trenger jeg si mer?

♥ Bli flinkere til å blogge. - skal prøve å få oppdatert mer, ta mer bilder, blogge mer interesant, driver å fikser designet også! Skal prøve å få til å videoblogge litt også...grunnen til at det ikke har blitt noe av det, er vel at jeg syntes det er utrolig kleint å sitte å snakke for seg selv, inn i et kamera. Kanskje jeg får til litt konkurranser også!

♥ Planlegge. - kanskje ikke uten grunn at mamma hadde ordnet en timeplanlegger for 2012 i kalenderen min? Er så sykt dårlig på planlegging. Plutselig skal jeg ditt og datt, uten å vite når.. hahah, flink.

Skolen. - det halvåret som nå har gått av niende klasse har jeg skjerpet meg utrolig mye. Og sånn skal det fortsette. Blir så utrolig glad, og stolt av meg selv når jeg får bra karakterer. Noe som er utrolig motiverende ogå!Har en innstillig på at 2012 skal bli mitt beste år hittil! Har du noen av de samme nyttårsforsettene? 

Ingen kommentarer

Jeg setter utrolig stor pris på alle som tar seg tid til å legge igjen en kommentar! Tusentakk <3 Alle som kommenterer får tilbake. (Kommentarer som kun reklamerer for sin egen blogg, får ikke tilbake)

Skriv en ny kommentar

hits