finfine planer

Heisann. Tenkte jeg bare skulle fortelle dere at jeg reiser bort i morgen! Jeg skal sammen med resten av aktiv på en øy som heter killingen - der skal vi være til fredag. Gleder meg utrolig masse, kommer nok til å bli supert! Vi får lov til å slutte til midttimen i morgen, altså klokken elleve. Regner med jeg får blogget et innlegg da, før jeg drar. Allerede igjen på fredag, reiser jeg og anette på gausdal, hvor det skal være en slags leir - gleder meg til det også! Jeg har med meg telfonen min, så kanskje jeg får mobilblogget litt innimellom? Vi får se! Blir nok i alle fall noen bra dager fremover. 


Hahaha, selvdigger DELUX. Skjønner ikke at jeg tillot meg selv å legge ut disse bildene...
Nå skal jeg begynne å pakke til i morgen, så må jeg og anette en tur på butikken - og til slutt skal vi opp til åsen for å se på guttene trene! For å føye til den siste tingen; jeg drar å sover hos pappa i kveld også! Snakkes ♥

- er du med i aktiv?

3 kommentarer

Anette K.

06.sep.2011 kl.16:54

Loking forward to it <3333333 blir best!

Kristine - hverdag & foto

06.sep.2011 kl.16:55

Anette K. : jaaaa<33333333

myphotoi

06.sep.2011 kl.20:47

Så utrolig koselig! søte bilder :)
Jeg setter utrolig stor pris på alle som tar seg tid til å legge igjen en kommentar! Tusentakk <3 Alle som kommenterer får tilbake. (Kommentarer som kun reklamerer for sin egen blogg, får ikke tilbake)

Skriv en ny kommentar

hits